1. Generelt– Personopplysninger
Alle som handler i vår internettbutikk må legge igjen enkelte personopplysninger og godkjenne at vi lagrer og bruker disse til å fullføre vår kundeoppfølging. Cateringspesialisten håndterer alle personopplysninger på sikrest mulig måte.
Vi utleverer kun dine personopplysninger til tredjepart dersom det er behov for:
– Kontroll av kredittverdighet.
– Lovbestemte tilfeller.
– Når du selv har gitt samtykke.

Sikkerhet/Informasjon om cookies
Når du logger deg på Cateringspesialisten lages det cookies. Vi vet da hvem du er, om du handler og hvor lenge besøket ditt varer. Ingen andre kan se dine handlinger.

2. Kjøpsvilkår
Alle priser i nettbutikken oppgis i norske kroner og er inklusiv mva. Hvis en pris på grunn av feil ikke er korrekt oppdatert på Cateringspesialisten.no, skal likevel den korrekte prisen følges.

Om vår vareinformasjon
Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i produktinformasjon, pris og bilde kan forekomme.
Vi tar forbehold for utsolgte varer og forsinkede leveranser fra vårer leverandører.

3. Betalingsvilkår
Du må være fylt 18 år for å kunne handle i vår nettbutikk. For at du skal føle deg trygg når du handler hos oss har vi valgt sikre betalingsalternativer.

Ved kjøp i vår nettbutikk vil du bli belastet for transaksjonen før levering av varen.

Vi bruker Visa og Mastercard som betalingsløsninger i vår nettbutikk. Ved ønske om faktura ta kontakt på:
post@cateringspesialisten.no eller på telefon 52 72 15 17

4. Frakt og leveringsvilkår
Vi leverer til Haugesund og nærområder. Levering koster pr. tiden kr.100,-
Forbehold om forsinkelser pga. trafikk og kjøreforhold.
Alle koldtbord blir anrettet pent på fat og levert i isoporkasser, som gjør at maten holder seg kjølig. Varm mat blir levert i aluminiumsformer og lagt i varmekasser som holder maten varm, dersom kassene ikke åpnes.
Hvis unormale trafikksituasjoner, snø, feil leveringsadresse eller feil telefonnummer forårsaker forsinkelser, vil det ikke bli gitt avslag.
Når varen er overlevert står mottaker ansvarlig for varen.

5. Frister, endringer og avbestilling av catering
Alt innhold i nettbutikken må bestilles 2 dager før levering. Avbestillinger kan ikke gjøres seinere enn 2 dager før arrangementet. Egne avbestillingsbetingelser gjelder for selskapslokaler, persontransport og utstyr. I henhold til kjøpsloven har forbruker ikke angrerett på ferske varer som mat.

6. Feil på varen.
Ved levering av varen er kjøper pliktet til å se om levert vare samsvarer med ordrebekreftelsen. Ved oppdaget feil må kjøper gi beskjed fortest mulig for å gi oss tid for å rette opp i feilen

7. Lånt utstyr.
Utstyret skylles og returneres til våre lokaler innen 3 virkedager etter arrangementet. Informasjon om levering av utstyr vil bli gitt ved levering. Hvis det skulle forekomme skader på utstyret under arrangementet vil det forekomme ekstra kostnader for vedkommende ansvarlig for bestillingen.

OBS!
Ved store høytider. som konfirmasjoner, jul etc. ber vi dem å bestille i god tid, for eventuelt å bekrefte riktig antall senere.